Fa En سه شنبه 3 شهریور 1405 ساعت 1 و 14 دقیقه

افتتاح کارخانه آلومینیوم در ایوانکی با حضور معاون حقوقی رییس‌جمهور

افتتاح کارخانه آلومینیوم در ایوانکی با حضور معاون حقوقی رییس‌جمهور

باشگاه آلومینیوم: واحد تولید انواع میله آلومینیومی با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت تولید سالانه ۳۶ هزار تن، همزمان با نخستین روز هفته دولت و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رییس‌جمهور در شهرک صنعتی ایوانکی در غرب استان سمنان افتتاح شد.

15 ساعت و 22 دقیقه

به گزارش باشگاه آلومینیوم، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری، معاون حقوقی رییس‌جمهور، روز دوشنبه همزمان با نخستین روز از هفته دولت به استان سمنان سفر کرد و در جریان این سفر، یک واحد تولیدی با حضور وی در شهرک صنعتی ایوانکی به بهره‌برداری رسید.

تولید سالانه ۳۶ هزار تن انواع میله آلومینیومی

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گرمسار در تشریح جزییات این واحد تولیدی بیان کرد: این واحد با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی ایوانکی راه‌اندازی شده است.

مسعود علیزاده با بیان اینکه محصول تولیدی این واحد، انواع میله آلومینیومی است و ظرفیت تولید سالانه آن ۳۶ هزار تن پیش‌بینی شده است، افزود: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۶ هزار و ۶۴۳ مترمربع با زیربنای سه هزار و ۶۰۰ مترمربع احداث شد.

وی با بیان اینکه با بهره‌برداری از این واحد تولیدی، زمینه اشتغال ۴۰ نفر فراهم شد، ادامه داد: این واحد تولیدی سالانه یک‌هزار و ۹۹۰ متر مکعب آب و ۹۵۰ کیلووات برق و چهار میلیون و ۳۶۸ هزار متر مکعب گاز مصرف می‌کند.

برنامه سفر یکروزه معاون رییس جمهور

افتتاح یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی ایوانکی و بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی، از نخستین برنامه‌های سفر معاون حقوقی رییس‌جمهور در غرب استان سمنان است.

همچنین ۱۴۶ مگاوات طرح نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سراسر استان سمنان به صورت همزمان و با اعتباری بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود که آغازگر آن آغاز عملیات اجرایی احداث پست ۶۳ کیلوولت ابریشم گرمسار با حضور معاون حقوقی رییس جمهور است.

حجت الاسلام و المسلمین انصاری طی سفر به مرکز استان سمنان، در نشست مشترک شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و شورای اداری استان در اتاق بازرگانی سمنان شرکت می‌کند.

حضور در نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی در استانداری و بازدید از کاروانسرای تاریخی شاه‌عباسی سمنان از دیگر برنامه‌های معاون حقوقی رییس‌جمهور در این سفر است.

دیدار با خانواده شهید باصری از شهدای جنگ رمضان نیز به عنوان برنامه پایانی سفر یک‌روزه معاون حقوقی رییس‌جمهور به استان سمنان پیش‌بینی شده است.

منبع: ایرنا

تعداد بازدید : 101

ثبت نظر

ارسال