Fa En دوشنبه 9 شهریور 1405 ساعت 23 و 24 دقیقه

بهره‌برداری از مجتمع آلومینیوم هشترود با سرمایه گذاری ایران و چین

بهره‌برداری از مجتمع آلومینیوم هشترود با سرمایه گذاری ایران و چین

باشگاه آلومینیوم: همزمان با هفته دولت فاز اول مجتمع آلومینیوم سهند آسیا با سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری مشارکتی بین ایران و چین با حضور استاندار آذربایجان شرقی در هشترود بهره برداری شد.

13 ساعت و 3 دقیقه

به گزارش باشگاه آلومینیوم،‌ فاز اول تولید بیلت و پروفیل آلومینیومی مجتمع آلومینیوم سهند آسیا در زمینی‌ به وسعت ۷۶ هزار مترمربع با توان تولید انواع شمش و ورق های آلومینیومی با قابلیت و کاربرد در صنایع مادر همچون اکستروژن مستقیم، غیرمستقیم و ضربه ای افتتاح شد که ظرفیت تولید انواع لوله و قطعات فورج را دارد. با بهره برداری از این کلان پروژه جنوب آذربایجان شرقی زمینه اشتغال ۱۲۳ نفر به صورت مستقیم فراهم شد.

شرکت آلومینیوم آسیا سهند با نام اختصاری ASA در سال ۱۴۰۲ تاسیس شده است که در زمینه تولید آلیاژهای آلومینیوم با انجام ریخته‌گری بیلت با بهترین کیفیت فعالیت دارد.

این شرکت می‌تواند از طریق ریخته‌گری بیلت و فرآیندهای کنترل کیفی به مشتریان خود در تولید سریع نمونه‌های آلومینیومی ارایه خدمت‌ کند که شامل خطوط کنترل ریخته‌گری بیلت، کنترل مواد همراه با خطوط تولید خودکار و سیستم مدیریت یکپارچه ردیابی است.

استاندار آذربایجان شرقی روز شنبه 7 مرداد ماه سال جاری در آیین بهره‌برداری از فاز اول کلان‌پروژه مجتمع آلومینیوم سهند آسیا با بیان اینکه از هر قدمی برای توسعه شهرهای آذربایجان شرقی، استقبال می‌شود، یادآور شد: حمایت از سرمایه گذاری خارجی در هر بخش صنعتی، تولیدی و خدماتی اولویت اصلی مدیریت استان است.

بهرام سرمست توسعه متوازن و بهره مندی از ظرفیت های گوناگون شهرستان های استان را از رویکردهای مهم برشمرد و ادامه داد: بهره‌برداری از فاز اول مجتمع صنعتی آلومینیوم نیز در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی و بخش خصوصی با هدف توسعه متوازن آذربایجان شرقی صورت می گیرد.

وی با قدردانی از سرمایه‌گذاران این کلان پروژه، یادآور شد: کار اصلی را سرمایه‌گذاران انجام داده اند و ما اگر کاری کردیم، در جهت انجام وظایف و خدمتگزاری به این فعالان اقتصادی بوده است.

سرمست وجود نگاه همدلانه به سرمایه‌گذاری را از عوامل موفقیت مدیریت شهرستان هشترود عنوان و این شرایط را بسترساز توسعه منطقه ارزیابی کرد.

وی با تاکید بر اینکه افتتاح این پروژه برای کشور و آذربایجان شرقی بسیار ارزشمند است، افزود: این صنعت به خصوص برای منطقه هشترود که منطقه‌ای کم برخوردار اما دارای ظرفیت‌های بسیار غنی برای توسعه است، اهمیت افزون تری دارد و باید تلاش شود تا این ظرفیت‌ها را فعال تر کنیم.

سرمست خواستار توجه سرمایه‌گذاران هشترودی به سرمایه‌گذاری در شهر و دیار خودشان شد و گفت: سرمایه‌گذاری از طرف هشترودی های مقیم سایر استان‌ها و خارج از کشور در این منطقه بسیار مهم است و از سرمایه‌گذاران منطقه می‌خواهم بخشی از سرمایه‌گذاری خود را در شهر خود انجام دهند و سرمایه‌گذاری معکوس در هشترود هم باید صورت بگیرد.

وی بر حمایت مدیریت استان از بخش تولید و سرمایه‌گذاری تاکید کرد و گفت: در طول جنگ، مدیران استان همه تلاش خود را برای تأمین معیشت مردم و پشتیبانی از تولید انجام دادند و ارزیابی‌های وزرات کشور نشان می‌دهد آذربایجان شرقی از لحاظ حجم پروژه‌های عمرانی در هفته دولت رتبه اول کشور را به دست آورده و در حوزه اقتصادی هم جزو سه استان برتر کشور است. فاز دوم مجتمع آلومینیوم سهند آسیا نیز با حضور استاندار آذربایجان شرقی کلنگ زنی شد.

منبع: بازار

تعداد بازدید : 83

ثبت نظر

ارسال