Fa En چهارشنبه 18 تیر 1404 ساعت 19 و 8 دقیقه

برج آزادی تهران ترک خورد

برج آزادی تهران ترک خورد

این ترک خوردگی ها به وضوح و با چشم غیر مسلح برای هر بیننده ای قابل رویت است

دوشنبه 4 دی 1391 ساعت 20:40

البته این زخم تازه ای نیست که در این بنای تاریخی دوباره سرباز کرده است، اما هر بار شهرداری تهران با یافتن مرهمی هرچند موقت و توجیهات موردی، بر این موضوع مهر سکوت می زند .

گفته می شود، یکی از دلایل نم دیدگی پایه های برج آزادی، آبیاری بیش از اندازه فضای سبز محوطه برج و نفوذ آب به درون لایه های سقف است که با بی توجهی مسئولان شهری هر روزه در حال انجام است.

قائم مقام شهردار منطقه 9 شهرداری تهران با تایید وضعیت نم دیدگی برج آزادی و مشکلات موجود این بنای ملی اعلام کرد: وضعیت ترک خوردگی های بنای برج آزادی در وضعیت هشدار قرار دارد که باید جدی گرفته شود.

غلامرضا احمدی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با بازدیدی که از برج آزادی شده است باید هر چه سریعتر مشکل برطرف شود اما با توجه به سردبودن هوا و فصل زمستان، تصمیم گرفته شد مرمت آن در سال 92 آغاز شود.

احمدی افزود: در حال حاضر پایه های برج آزادی و سقف آن دچار مشکل جدی شده است که برای رفع این مشکلات، کمیته ای چند نفره متشکل از دو نماینده از شهرداری منطقه، نماینده میراث فرهنگی و نیز نماینده بنیاد رودکی در پایتخت تشکیل شده است تا درباره رفع مشکل ترک خوردگی برج آزادی تصمیم گیری کند.

مشاور شهردار تهران گفت: برج آزادی قدمتی حدود نیم قرن دارد. یعنی از سال 1345 هجری شمسی بنا شده است و از آن سال تاکنون مرمت جدی در خصوص نگهداشت این برج انجام نگرفته است.
 

 

 

تعداد بازدید : 883

ثبت نظر

ارسال