Fa En پنجشنبه 19 تیر 1404 ساعت 3 و 20 دقیقه

امنیت کم در فیلتر شکن های رایگان

امنیت کم در فیلتر شکن های رایگان

یک کارشناس کامپیوتر گفت: فیلتر شکن های رایگان موجود در اینترنت از سرعت و امنیت پایین تری برخوردارند.

سه شنبه 17 بهمن 1391 ساعت 22:23

 حامد الوندی کارشناس امنیت شبکه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: فیلتر شکن های رایگان که برای دور زدن محدودیت ها وجود دارد، دارای سرعت و امنیت پایین است و کاربران باید بدانند که با استفاده از فیلتر شکن های رایگان، اطلاعات خود را رایگان در اختیار ارائه دهنده فیلتر شكن قرار داده اند.وی افزود: وی پي ان ملی باید قدرت برخورد با تحریم های سایت های خارجی را داشته باشد و در کنار آن از سرعت و امنیت بالایی باشد تا بتواند کاربران را به خود جذب کند.

این کارشناس امنیت اضافه کرد: محدودیت فیلترینگ سایت های غیر اخلاقی فقط در ایران نیست بلکه در کشورهای آمریکایی و اروپایی یافت می شود.

وی ابراز داشت: در گام بعدی سایت های مخرب است که کاربر خواسته و یا ناخواسته به آن دسترسی پیدا می کند که در آن باید جنگ سایبری را در نظر داشت و برای حفظ امنیت اطلاعات از محدودیت ها استفاده کرد.

الوندی خاطر نشان کرد: فرهنگ سازی نقش موثری در پیشگیری از جرایم سایبری دارد و به مراتب از محدودیت ها بهتر است.

این کارشناس شبکه یادآور شد: فیلترینگ نباید باعث محدودیت در استفاده از امکانات خوب اینترنت شود تا کاربران را مجبور به استفاده از فیلتر شکن کند.

 

تعداد بازدید : 832

ثبت نظر

ارسال