Fa En چهارشنبه 18 تیر 1404 ساعت 10 و 20 دقیقه

پای جیگر به برنامه ۹۰ باز شد!

پای جیگر به برنامه ۹۰ باز شد!

اتفاقات کرمان و ماجرای مهرداد پولادی باعث شد تا عادل فردوسی پور در برنامه ۹۰، شیرینی سرپرست پرسپولیس را روی خط بیاورد.

سه شنبه 9 آبان 1391 ساعت 22:8

شیرینی گفت: او لیز خورده و شیشه را شکسته! عادل  فردوسی پور هم جواب داد: چرا مردم را جیگر فرض می کنید؟مگر می شود یکی لیز بخورد دستش به شیشه و پایش به وایت برد اصابت کند و خون دستش بچکد روی وایت برد؟

 دقایقی بعد در پی مکالمه تلفنی عادل فردوسی پور با سعید شیرینی و پاسخ ناکافی سرپرست پرسپولیس محمد رویانیان در تماس با برنامه نود توضیحاتی در این باره ارائه کرد.
به گزارش گل رویانیان در همان ابتدا با لحنی شوخی و جدی جمله جالبی به زبان آورد و گفت:شما ماجرای پولادی را تحلیلی کردید و به اقای شیرینی گفتید مارا جیگر فرض نکنید. اگر این مسئله کوچک (شکسته شدن شیشه های رختکن)این است پس ماجرای امروز مجمع فدراسیون چیست ؟ اینکه بالاتر از جیگر است!  
رویانیان ادامه داد: آقای پولادی یک بازیکن باغیرت و درجه یک است . اما ایشان آن اشتباه را انجام داده و ما این را اعلام کرده ایم و گفته ایم جریمه می شود اما زشت آن است که تماشاگران به یک بازیکن ملی  فحش ناموس بدنهد.  البته استدلال آقای شیرینی هم به حرف خود بازیکن است. ایشان که پلیس نیست مو را از ماست بکشد.
او سپس درباره ترک مجمع توضیحاتی داد که همان حرفهای صبحش بود.

تعداد بازدید : 916

ثبت نظر

ارسال