Fa En پنجشنبه 19 تیر 1404 ساعت 20 و 26 دقیقه

نام محصولی درکنار ثروتمندترین های ایرانی در جهان

نام محصولی درکنار ثروتمندترین های ایرانی در جهان

عضو ارشد تیم پایداری همچنان از پاسخ گویی طفره می رود

محصولی ثروتش را از کجا آورده است؟

>

شنبه 5 اسفند 1391 ساعت 22:29

این سمت های رسمی آقای محصولی در سال های پس از انقلاب بوده است. ایشان اگرچه هیچ گاه ثروتمند بودن خود را کتمان نکرده اند ولی در عین حال هیچ زمان هم پاسخ نداده اند که این ثروت از کدام طریق و کدام فعالیت نصیب ایشان شده است؟ آیا اصولا ایشان وقتی برای تولید ثروت مد نظر اسلام داشته اند؟
آفتاب: صادق محصولی نام غریبی برای اهالی سیاست نیست. جزو مردان حلقه نخست احمدی نژاد بخصوص در دولت اول که بیش از آنکه به دلیل سابقه انقلابی اش شناخته شده باشد، به دلیل ثروتش شهره است.

مردی که -عماد افروغ- در آن روز که احمدی نژاد وی را به عنوان وزیر پیشنهادی اش برای وزارت نفت معرفی کرد، در توصیف وی اینگونه گفته بود: «چگونه فردی با ثروت بادآورده و ناشی از تعاملات و ارتباطات خاص زمان مسوولیت خود می‌تواند وزیری مناسب با کابینه‌ی عدالت‌خواه باشد».

محصولی دیروز در یازدهمین اردوی آموزشی – تشکیلاتی جهاد اکبر، درپاسخ به سوالی درباره چگونگی ثرتمند شدنش بدون اشاره به نحوه به دست آوردن ثروتش گفته است: « اولا در اسلام تولید ثروت نه تنها مذموم نیست بلکه ممدوح هم هست. از اهداف اصلی حضرت آقا در ابلاغ سیاستهای کلی تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، که جدیدا صورت گرفت ساماندهی همه ظرفیت ها در جهت تولید ثروت می باشد. نکته بعدی در رابطه با ثروت این است که کسب آن از طرق مشروع و قانونی باشد».

ای کاش همان دیروز آقای محصولی به جای کلی گویی درباره اهمیت تولید ثروت مشروع و... که علی القاعده هیچ عقل سلیمی نمی تواند با آن مخالفت کند، توضیحی درباره چگونگی ثروتمند شدن خویش می دادند تا شاید مردم و دانشجویانی که مخاطب ایشان بوده اند هم بتوانند با پیمودن همان مسیر روزگاری مانند ایشان شوند.

بازخوانی مسیر پیموده شده توسط محصولی از زمان ابتدای انقلاب تاکنون اما هیچ نشانی از تلاش «ویژه» ایشان برای تولید ثروت نشان نمی دهد بلکه بر عکس مسئوولیت های فراوان ایشان همانند بسیاری از مسئوولان فعلی و قبلی نظام علی القاعده فرصتی برای تفکر و فعالیت در این زمینه نمی باید گذاشته باشد.

آنگونه که رسانه ها نقل کرده اند صادق محصولی چهره ارشد تیم پایداری لیسانس مهندسی عمران و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارد.

وی فعالیت خود را در جهاد سازندگی آغاز کرد او در مدت فعالیت خود، فرماندار ارومیه، معاون استاندار آذربایجان غربی، فرمانده سپاه منطقه ۵ «آذربایجان شرقی و غربی»، مسئول بازرسی سپاه پاسداران، دبیر تشکیلاتی به نام شورای مشورتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز بوده‌است. او در سال ۱۳۸۴ برای پست وزارت نفت به مجلس هفتم معرفی شد ولی درنهایت با مخالفت نمایندگان وقت مجلس قبل از رأی گیری برای رأی اعتماد، انصراف داد.

در آبان ۱۳۸۷ او برای تصدی پست وزارت کشور به مجلس معرفی شد. او پس از استیضاح و برکناری علی کردان به مجلس معرفی شد. در ۲۸ آبان ۱۳۸۷ از مجموع ۲۷۳ نماینده حاضر در جلسه، ۱۳۸ نفر به انتصاب او رای موافق و ۱۱۲ نفر رای مخالف و ۲۰ نفر دیگر رای ممتنع دادند.
این سمت های رسمی آقای محصولی در سال های پس از انقلاب بوده است. ایشان اگرچه هیچ گاه ثروتمند بودن خود را کتمان نکرده اند ولی در عین حال هیچ زمان هم پاسخ نداده اند که این ثروت از کدام طریق و کدام فعالیت نصیب ایشان شده است؟ آیا اصولا ایشان وقتی برای تولید ثروت مد نظر اسلام داشته اند؟

به گزارش شفاف،اگرچه برخی حامیان و رفقای قدیم صادق محصولی هراز چندگاهی توضیحاتی درباره ثروت محصولی داده اند اما خود وی هیچ گاه به طور روشن توضیحی دراین باره نداده است. ای کاش ایشان یک بار برای همیشه به جای کلی گویی درباره اهمیت تولید ثروت در اسلام، به نحوه تولید ثروت توسط خودشان اشاره کنند.

 

 

تعداد بازدید : 884

ثبت نظر

ارسال