Fa En سه شنبه 17 تیر 1404 ساعت 18 و 21 دقیقه

قطع ارز دولتی ایرلاین‌ها؛ احتمال افزایش ۱۰۰درصدی بلیت

قطع ارز دولتی ایرلاین‌ها؛ احتمال افزایش ۱۰۰درصدی بلیت

سید عبدالرضا موسوی، رییس انجمن شرکت‌های هواپیمایی ایران، گفت اعلام قطع ارز ۱۲۲۶ تومانی که تاکنون به شرکت‌های هواپیمایی تعلق می‌گرفت ما را شوکه کرده است.
 

>

چهارشنبه 29 شهریور 1391 ساعت 18:18

آقای موسوی می گوید « اگر این موضوع اجرا شود و بر انجام آن پافشاری کنند یا صنعت هوایی کشور از بین می‌رود و یا باید برای جبران ارزی که شرکت‌های هواپیمایی استفاده می‌کنند قیمت بلیت هواپیماها را صد‌درصد افزایش دهیم.»
وی در گفتگویی با ایسنا که سه شنبه، ۲۸ شهریور ماه، منتشر شد، افزود این هفته از سوی بانک مرکزی به ما اعلام شد که از این به بعد ارز دولتی به شرکت‌های هواپیمایی تعلق نمی‌گیرد.»
وی افزود: «با حذف ارز دولتی برای شرکت‌های هواپیمایی صنعت هوایی کشور از بین می‌رود.»
رییس انجمن شرکت‌های هواپیمایی  همچنین گفت: «این‌که اجازه ندهند نرخ بلیت را افزایش دهیم و از طرفی بر سر قیمت سوخت هواپیماها نیز با شرکت نفت اختلافاتی وجود داشته باشد و به تازگی بگویند ارز دولتی به شما تعلق نمی‌گیرد همگی باعث مشکلات فراوان برای صنعت هوایی کشور است.»
 
 
با محاسبه احمد توکلی، نماینده تهران، به تازگی، تنها در فاصله هفت روز، ارزش پول ملی ایران در برابر دلار پنجاه و پنج درصد کاهش یافته است.»
احمد توکلی، نماینده مجلس، روز سه‌شنبه ۲۱ شهریور گفت که عدم ارائه ارز به بازار از سوی دولت باعث این آشفتگی در بازار ارز شده و اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد «دولت تعمداً ارز توزیع نمی‌کند.»
احمد توکلی در مورد محتوای این «اطلاعات» یا علل خودداری «تعمدی» دولت از ارائه ارز به بازار توضیحی نداد.
 در همین حال خبرگزاری مهر، سه شنبه،  از یک «مقام آگاه» در بانک مرکزی که نخواست نامش  ذکر شود، نوشت: «سیاست‌های جدید ارزی بانک مرکزی که با موافقت رسمی دولت اجرایی خواهد شد، در کنار تحت تاثیرگذاشتن بر نرخ ارز، تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای اساسی را نیز منتفع خواهد کرد.» وی توضیح بیشتری در مورد این «سیاست های جدید» نداد.
ایرج ندیمی،‌ نماینده لاهیجان در مجلس،‌ نیز گفت: «قوه مقننه تا پایان هفته،‌ سه روز دیگر، به مسئولان بانک مرکزی فرصت داده‌است تا اوضاع بازار ارز را اصلاح کنند.»

 

تعداد بازدید : 800

ثبت نظر

ارسال