Fa En سه شنبه 17 تیر 1404 ساعت 8 و 56 دقیقه

سایت صیغه‎ی ساعتی در ماه مبارک رمضان!

سایت صیغه‎ی ساعتی در ماه مبارک رمضان!

مرکز مجازی ازدواج موقت تهران که با وجود شکایات و پیگیری های وزارت ارشاد و نیروی انتظامی همچنان فعال است و بیشتر شبیه یک خانه فساد مجازی می باشد از صیغه ساعتی در ماه رمضان خبر داد.

شنبه 7 مرداد 1391 ساعت 19:11

به نقل از رویداد، هم اکنون چند سایت مجازی به طور غیر قانونی ولی در ابعاد وسیع با موضوع ازدواج و صیغه موقت در تهران فعال هستند و بارها وزارت ارشاد و وزارت ورزش و جوانان صدور مجوز برای این گونه سایت ها را تکذیب کرده اند.
این سایت ها که به گفته برخی منابع آگاه توسط برخی گروه های غیر مسلمان برای ترویج فحشا و فساد طراحی شده است به منظور تخریب احکام شرعی و دینی در بخش های مختلف سایت خود به درج روایات و آیات و نفل قول هایی از علما و بزرگان پرداخته اند؛ این در حالی است که تا کنون صدها ازدواج که ارتباط اولیه آنها در فضای مجاری ایجاد شده به طلاق و حتی سرقت و تجاوز و قتل منجر شده و برخی از رسانه های مسئول به کرات در مورد عواقب این دست تعاملات جنسی در اینترنت اخطار داده اند.
برخی رسانه ها به نقل از معاون دادستان تهران به برخورد شدید با این متخلفان اینترنتی اشاره کرده اند. محمد حسین زاده در رسانه ها از تنظیم متن کیفر خواست بیشتر این سایت ها به جرم کلاهبرداری خبر داده است.
صاحبان این وب‎سایت ها که هویت اصلی آنها برای مخاطب کاملا مجهول است در صورت دستگیری به حبس محکوم خواهند شد. مهدی دواتگران، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاستهای خارجی مجلس هم با تشریح موارد حقوقی و کیفری برای برخورد با سایت‌های همسریابی گفته است: براساس قانون کسانی که بدون داشتن مجوز و با عناوین و روشهای موهوم وجوهی را دریافت می کنند، کلاهبردار بوده و برای آنها از یک تا 7 سال مجازات حبس در نظر گرفته شده است.
جالب این است تبلیغات برخی از بانک های کشور نیز در این سایت ها به چشم می خورد.
خرداد ماه امسال رسانه‌ها از فعالیت مرکزی خبر دادند که در کار "صیغه ساعتی" است و مدیرش هم ادعا می‌کند کارش کاملا مطابق با قانون و موازین شرعی است و با دریافت 40 هزار تومان کارمزد، روزی بیش از 20 قرار صیغه ترتیب می‌دهد.
نام این سایت هم به کمیته بررسی مصادیق جرائم رایانه‌ای ارسال شده و با شکایت رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) رسیدگی به پرونده گردانندگان سایت را آغاز کرده است. اما این سامانه اینترنتی تا تاریخ 3 مرداد هم به روز شده و آگهی‌هایی متناسب با حال و هوای ماه رمضان هم دارد؛ از جمله اینکه متقاضیان "بعد از افطار" پذیرش خواهند شد.

 

تعداد بازدید : 1530

ثبت نظر

ارسال