Fa En دوشنبه 16 تیر 1404 ساعت 14 و 29 دقیقه

به احتمال زیاد جسد امام موسی صدر کشف شده است

به احتمال زیاد جسد امام موسی صدر کشف شده است

در قبرستانی واقع در منطقه تاجوراء جسدی پیدا شده است که احتمال می دهیم جسد امام موسی صدر باشد.

جمعه 25 فروردین 1391 ساعت 0:59

در قبرستانی واقع در منطقه تاجوراء جسدی پیدا شده است که احتمال می دهیم جسد امام موسی صدر باشد.

سخنگوی رسمی دولت لیبی اعلام کرد که جسدی در منطقه تاجوراء این کشور پیدا شده که ممکن است پیکر امام موسی صدر باشد.

به نقل از شبکه الجزیرة، ناصر المانع، سخنگوی رسمی دولت لیبی اعلام کرد: در قبرستانی واقع در منطقه تاجوراء جسدی پیدا شده است که احتمال می دهیم جسد امام موسی صدر باشد.

امام موسی صدر و دوتن از همراهانش در سال ۱۹۷۸ در سفر خود به لیبی و بنا به دعوت رسمی معمر القذافی، دیکتاتور سابق لیبی ربوده شدند.

المانع هم‌ چنین تاکید کرد: این پیکر به یکی از بیمارستان‌های طرابلس منتقل شد تا آزمایش‌ دی ان ای بروی آن انجام بگیرد.

مصطفى عبد الجلیل، رئیس شورای ملی انتقالی لیبی چندی قبل اعلام کرده بود که کمیته‌‌ای برای تحقیق در خصوص سرنوشت امام موسی صدر تشکیل شده است.

وی هم‌چنین تاکید کرده بود که برخی از افراد نزدیک به قذافی شاهد “جنایت معمر قذافی در حق امام موسی صدر” بوده‌اند.

اخیرا نیز عدنان منصور، وزیر خارجه لبنان در راس هیاتی رسمی برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر به لیبی سفر کرده بود.

تعداد بازدید : 1049

ثبت نظر

ارسال