البته این زخم تازه ای نیست که در این بنای تاریخی دوباره سرباز کرده است، اما هر بار شهرداری تهران با یافتن مرهمی هرچند موقت و توجیهات موردی، بر این موضوع مهر سکوت می زند .
گفته می شود، یکی از دلایل نم دیدگی پایه های برج آزادی، آبیاری بیش از اندازه فضای سبز محوطه برج و نفوذ آب به درون لایه های سقف است که با بی توجهی مسئولان شهری هر روزه در حال انجام است.
قائم مقام شهردار منطقه 9 شهرداری تهران با تایید وضعیت نم دیدگی برج آزادی و مشکلات موجود این بنای ملی اعلام کرد: وضعیت ترک خوردگی های بنای برج آزادی در وضعیت هشدار قرار دارد که باید جدی گرفته شود.
غلامرضا احمدی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با بازدیدی که از برج آزادی شده است باید هر چه سریعتر مشکل برطرف شود اما با توجه به سردبودن هوا و فصل زمستان، تصمیم گرفته شد مرمت آن در سال 92 آغاز شود.
احمدی افزود: در حال حاضر پایه های برج آزادی و سقف آن دچار مشکل جدی شده است که برای رفع این مشکلات، کمیته ای چند نفره متشکل از دو نماینده از شهرداری منطقه، نماینده میراث فرهنگی و نیز نماینده بنیاد رودکی در پایتخت تشکیل شده است تا درباره رفع مشکل ترک خوردگی برج آزادی تصمیم گیری کند.
مشاور شهردار تهران گفت: برج آزادی قدمتی حدود نیم قرن دارد. یعنی از سال 1345 هجری شمسی بنا شده است و از آن سال تاکنون مرمت جدی در خصوص نگهداشت این برج انجام نگرفته است.
ثبت نظر