Fa En پنجشنبه 5 شهریور 1405 ساعت 14 و 19 دقیقه

ایرالکو به شایعات پیرامون واگذاری تیم فوتبال آلومینیوم پایان دهد

ایرالکو به شایعات پیرامون واگذاری تیم فوتبال آلومینیوم پایان دهد

باشگاه آلومینیوم: استاندار مرکزی با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت آلومینیوم ایران از این شرکت خواست که با انتشار اطلاعیه رسمی به شایعات پیرامون واگذاری تیم فوتبال آلومینیوم پایان دهند.

دوشنبه 19 اسفند 1399 ساعت 10:27

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از ایسنا، سیدعلی آقازاده در این نامه آورده است: طی روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر فروش تیم فوتبال آلومینیوم اراک در فضای استان شنیده می شود.

به اطلاع می رساند در مقطع کنونی و حداقل تا پایان فصل رقابت های لیگ برتر، فروش یا مذاکره برای فروش تیم، از نظر این استانداری و شورای تامین استان به هیچ وجه به صلاح نیست.

گسترش همین شایعات از یک سو و رفتن بدون اطلاع سرمربی و عملکرد نه چندان مثبت مدیریت باشگاه، متاسفانه باعث شکست سنگین تیم در تاریخ ۱۶ اسفندماه ۹۹ و افسردگی هواداران باشگاه آلومینیوم اراک شد که می تواند در تضعیف روحیه تیم و بازیکنان موثر باشد.

آقازاده به عنوان رئیس شورای تامین استان در پایان آورده است: انتظار همگان آن است که شرکت ایرالکو با انتشار اطلاعیه رسمی به کلیه این شایعات خاتمه داده و موجبات آرامش خاطر بازیکنان و هواداران را فراهم کند.

بر اساس این گزارش، اخیرا اخباری در خصوص واگذاری این تیم در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده که عکس العمل مردم و برخی مسئولان را بهمراه داشته است.

تعداد بازدید : 2631

ثبت نظر

ارسال