باشگاه آلومینیوم: مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان خبرداد: نخستین کنسرسیوم مهارتی در هرمزگان تشکیل می شود
بذرافشان، از راه اندازی نخستین کنسرسیوم مهارتی با مشارکت ۱۴ بنگاه اقتصادی بزرگ در استان هرمزگان خبر داد و گفت: این کنسرسیوم با مشارکت منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، فولاد هرمزگان، پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس و مجتمع آلومینیوم المهدی و با هدف ارتقای استانداردهای آموزشی، کیفیسازی و تسهیل فرآیند اشتغال تشکیل می شود.
محمد بذرافشان در نشست خبری هفته ملی مهارت، از مهارتآموزی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور نام برد و اظهار کرد: تحقق توسعه پایدار بدون سرمایه انسانی ماهر ممکن نیست.
وی با بیان اینکه براساس تجربه جهانی هر سال آموزش سبب افزایش ۱۰ درصدی درآمد فرد و رشد سه درصدی بهرهوری میشود، افزود: امروز روند مهارتآموزی در استان از عرضهمحوری به تقاضامحوری و مشارکتجویی تغییر یافته است، بهطوری که علاوه بر کارگاههای دولتی، بیش از ۴۵۰ آموزشگاه بخش خصوصی متناسب با نیاز جامعه فعال هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان ادامه داد: در کنار آموزشهای مهارتی در کارگاهها، طرح محیط کار واقعی یا همان استاد-شاگردی به صورت جدی در استان دنبال میشود تا کارآموزان مستقیماً در شرایط واقعی بازار کار، دانش و تجربه لازم را کسب کنند.
بذرافشان در ادامه با اعلام این خبر بزودی مرکز تخصصی مهارتهای پیشرفته در بندرعباس افتتاح می شود، گفت: این مرکز با تمرکز بر آموزشهای نوین در حوزههای هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اینترنت اشیا و بدون اتکا به بودجههای کلان راهاندازی شده است تا جوانان استان از مزایای آموزشهای نوین و فناورانه بهرهمند شوند.
وی از احداث مراکز جدید آموزش فنی و حرفهای در شهرستان سیریک، غرب بندرعباس و شهرک مسکن مهر به عنوان دیگر اولویت های این اداره کل یاد کرد و افزود: مرکز تخصصی خواهران نیز با رشتههای متنوع بهزودی در بندرعباس افتتاح خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه برای نخستینبار پس از انقلاب، هرمزگان میزبان سومین دوره المپیاد ملی مهارت و موفق به کسب مدال طلا و نقره در پنج رشته فناورانه شد، افزود: نمایندگان هرمزگان در رقابتهای کارگران کشور در استان کرمان هم موفق به کسب مدال طلا شدند.
وی به ادامه ثبتنام برای مسابقات ملی مهارت تا دهم مرداد اشاره و بیان کرد: تاکنون بیش از 150 نفر از جوانان استان برای شرکت در این مسابقات اعلام آمادگی کردهاند همچنین، فرآیند آمادهسازی تیم هرمزگان برای حضور در المپیاد جهانی مهارت آغاز شده است.
بذرافشان، اجرای طرح های همنوا، کار و فن و غنی سازی اوقات فراغت تابستان را بخش دیگری از برنامه ها ذکر کرد و گفت: بیش از 29 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در سال گذشته به مهارتآموختگان و آموزشگاهها پرداخت شد و طبق آمار بین 65 تا 70 درصد از این افراد آموزش دیده در مراکز مهارتی جذب بازار کار شدهاند.
وی از راه اندازی مرکز TMC با همکاری جهاد دانشگاهی و واگذاری مراکز بندرلنگه و بندرعباس به هیئت امنا با مشارکت نخبگان محلی نیز اقدامی در راستای نهادینهسازی آموزشهای مهارتی به عنوان دیگر برنامه های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان نام بُرد.
منبع: شبستان
ثبت نظر