Fa En پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 ساعت 19 و 15 دقیقه

ارتش عراق به پادگان اشرف حمله كرد

ارتش عراق به پادگان اشرف حمله كرد

نامه منافقین به هیلاریی

شنبه 20 فروردین 1390 ساعت 22:50

بامداد روز جمعه ارتش عراق در راستاي اجراي تصميمات دولت و مفاد قانون اساسي اين كشور به اردوگاه گروهك تروريستي منافقين موسوم به اردوگاه اشرف حمله كرد.
به گزارش جهان به نقل از کیهان پيش از اين نيز بارها مقامات ارشد دولت عراق خطاب به اين گروهك تروريستي هشدار داده بودند كه حضور آنها در عراق برخلاف قانون اساسي اين كشور است.
همچنين دادگاه عراق طي حكمي بر حضور غيرقانوني گروهك تروريستي منافقين در عراق و اخراج منافقين از اين كشور تصريح كرده بود.
مردم عراق هم در ماههاي اخير با برگزاري تجمعات اعتراض آميز در مقابل اردوگاه اشرف، خواهان خروج منافقين از خاك كشورشان شده بودند.
در همين حال، ديروز ارتش عراق دست به اقدامات عملي زد و به اردوگاه اشرف حمله كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از بعقوبه، يك مقام امنيتي عراق روز جمعه به تشريح جزئيات اين اقدام پرداخت.
«حسن التميمي» از ارتش عراق در بعقوبه مركز استان دياله در مركز اين كشور، با بيان اينكه حمله به اردوگاه اشرف در ساعت
۴۰/۴ صبح روز جمعه به وقت محلي آغاز شد اعلام كرد: نيروهاي مسلح با افراد سنگ پران در اردوگاه اشرف متعلق به گروهك تروريستي منافقين درگير شدند.
وي گفت: درگيري ها در پي موضع گيري ارتش در يك گورستان در داخل اردوگاه اشرف روي داد.
اين مقام نظامي عراق اعلام كرد كه در پي حمله به نيروگاه اشرف،
۳ عضو گروهك منافقين كشته و ۱۴ نفر ديگر زخمي شدند.
همچنين به گفته وي،
۶ نفر از سربازان ارتش عراق نيز در اين درگيري ها زخمي شدند.
از سوي ديگر؛ «شهريار كيا» از اعضاي گروهك تروريستي منافقين با هدف مظلوم نمايي و بزرگ نمايي تعداد كشته هاي اردوگاه اشرف در جريان اين درگيري ها را
۲۵ نفر اعلام كرد.
در همين زمينه، پس از حمله ارتش عراق به اردوگاه اشرف، مريم رجوي سركرده گروهك منافقين بار ديگر دست به دامان آمريكا شد و در نامه اي به هيلاري كلينتون وزير خارجه آمريكا از وي خواست به اقدام فوري براي جلوگيري از آنچه كه آن را فاجعه انساني در اردوگاه اشرف ناميد مبادرت كند.
در همين حال، رابرت گيتس وزير جنگ آمريكا كه به عراق سفر كرده است ديروز در واكنش به گزارشهاي انتشار يافته پيرامون حمله ارتش عراق به اردوگاه اشرف تصريح كرد: درگيري هاي ارتش عراق با مخالفان ايراني من را بسيار نگران كرده است.
گيتس همچنين خواستار خويشتن داري نيروهاي عراقي شد!
در حالي كه آمريكا ادعا مي كند نام منافقين را در فهرست گروههاي تروريستي قرار داده اعضاي اين گروه در لابي هاي دولت و كنگره در آمريكا آزادانه رفت و آمد دارند. اخيرا و در پي خارج شدن نام اين گروهك از فهرست گروههاي تروريستي در اروپا، در آمريكا هم زمزمه هايي در اين باره به گوش مي رسد.
گروهك منافقين نقش مهمي در انجام عمليات تروريستي و اطلاعاتي عليه ايران و همچنين تغذيه سران فتنه در جريان فتنه
۸۸ داشته است.
گفتني است؛ صرفنظر از تعارض فعاليت اردوگاه اشرف به عنوان پادگاني نظامي با حاكميت ملي عراق بايد گفت كه گروهك تروريستي منافقين نقش پررنگي در سركوب شيعيان و كردهاي عراق در روزگار حكومت صدام داشته است.
مزدوري منافقين براي استخبارات و ارتش صدام به قدري واضح است كه وب سايت رسمي دولت آمريكا هم به آنها اشاره كرده و يادآور شده است: «رابطه مجاهدين [منافقين] با رژيم عراق در دهه
۹۰ ادامه پيدا كرد. در ۱۹۹۱ سازمان در سركوب خونين كردها و شيعيان عراق كه عليه حكومت طغيان كرده بودند به صدام كمك كرد. مريم رجوي با اين پيام كه «كردها را با تانك زير بگيريد» دستور خود را صادر كرده بود. بنابر اسنادي كه پس از سقوط صدام به دست آمده است، سازمان مجاهدين خلق در سال هاي ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ در خلال برنامه نفت در برابر غذا ميليون ها دلار از رژيم صدام كمك دريافت كرده بود. علاوه بر اين ۱۳ ليست از مدارك ارتباط هاي رژيم صدام و مجاهدين خلق و نيز ويدئوهايي از تحويل چمدان پول به رهبران شناخته شده سازمان و تربيت نيروهاي مجاهدين توسط ارتش عراق كشف شد».

تعداد بازدید : 1289

ثبت نظر

ارسال