Fa En دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 ساعت 15 و 23 دقیقه

7 نفر از خدمه کشتی غرق شده در خلیج فارس کشته شدند

7 نفر از خدمه کشتی غرق شده در خلیج فارس کشته شدند

هفت نفر از خدمه کشتی غرقه شده شامل پنج نفر از خدمه ایرانی و 2 نفر خدمه خارجی کشته شده‌اند ضمن آنکه وضعیت نجات 6 خدمه خارجی محبوس شده در اعماق آب در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

>

شنبه 30 مهر 1390 ساعت 18:5

کشتی غرق‌شده "کوشا یک" دارای 73 خدمه ایرانی و خارجی بوده است که پس از وقوع حادثه 60 نفر از این خدمه نجات پیدا کرده و هم اکنون در منطقه عسلویه اسکان داده شده‌اند.

آمارهای رسمی منتشر شده حاکی از ناپدید شدن 13 نفر ایرانی و خارجی این شناور است که تاکنون هویت 6 خدمه خارجی (تبعه هندوستان) این کشتی محرز شده است.

این افراد هم اکنون در عمق حدود 70 متری از زیر بستر خلیج فارس در اتاقکی محبوس شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود تا چند ساعت آینده امکان نجات این افراد وجود داشته باشد.

پیگیری‌های خبرنگار مهر حاکی از آن است که تاکنون کشته شدن حدود هفت خدمه کشتی غرقه شده شامل پنج نفر از خدمه ایرانی و 2 نفر خدمه خارجی محرز شده است و تعدادی از اجساد این افراد توسط کشتی‌های صیادی و برخی از شناورهای عبوری جمع‌آوری شده است.

از سوی دیگر به دلیل نبود امکانات کافی دریایی و بدی آب و هوا در خلیج فارس نجات و امدادرسانی به افراد محبوس در اعماق خلیج فارس در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

در همین حال محمد راستاد با بیان اینکه هم اکنون سه فروند بالگرد به همراه پنج فروند شناورناجی و نیروها و امکانات محلی از جمله صیادان، گروهای امداد و نجات شرکت‌های نفتی منطقه تحت مدیریت اداره کل بنادر و دریانوردی استان مشغول تجسس هستند، گفت: از این تعداد هفت نفر مفقود هستند که هنوز از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تاکید کرد: با وجود توفانی و مواج بودن دریا و شرایط سخت، نیروهای تجسس و نجات با نهایت توان برای یافتن و نجات مفقودشدگان در تلاش هستند.

به گفته این مقام مسئول در بین مفقود شدگان و نجات یافتگان شماری تبعه کشورهای خارجی شامل سریلانکا، هند و اوکراین وجود دارند.

اسامی کشته شدگان حادثه غرق شدن کشتی کوشا یک

با وجود بررسی گسترده انجام شده تاکنون هویت یک نفر از مفقودین ایرانی حادثه غرق شدن کشتی خدماتی کوشا یک در خلیج‌فارس مشخص نشده است.

بر این اساس کشته شدن حمید بخشی (مهنس نقش‌برداری)، شهریار پناهیان (نقشه‌بردار)، محمد طیبی (تکنسین فنی)، احسان سلطانی (تکنسین فنی) به عنوان خدمه ایرانی متاسفانه محرز شده است که تلاش برای یافتن اجساد این افراد توسط شناورهای سازمان بنادر و دریانوردی ادامه دارد.

پیگیری‌ها حاکی از آن است که تاکنون اجساد چند نفر در سواحلی ایرانی خلیج فارس پیدا شده است که این موضوع هنوز مورد تایید مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت نفت قرار نگرفته است.

همچنین از ویکتور تبعه اوکراین (مهندس لوله‌کشی) و چاندرا تبعه هندوستان (تکنسین غواصی) به عنوان کشته شدگان خارجی این حادثه یاد می‌شود.

از سوی دیگر با وجود بدی آب و هوا در خلیج فارس تلاش برای نجات 6 خدمه هندی محبوس در اعماق آب‌های خلیج فارس ادامه دارد که تلاش‌ها منجر به نجات به این افراد نشده است.

جسد 6 نفر از خدمه کشتی کوشا پیدا شد

احمد مرادی مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر دقایقی قبل با تایید خبر خبرگزاری مهر از شناسایی اجساد 6 نفر از خدمه ایرانی و خارجی کشتی غرق شده کوشا یک در آبهای خلیج‌فارس خبر داد و اعلام کرد: یک نفر دیگر که بر اساس آخرین گزارشات تابعیتی ایرانی دارد تاکنون پیدا نشده و تلاش برای پیدا کردن وی ادامه دارد.

این در حالی است که سید پیروز موسوی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تکذیب کشته شدن افراد در این حادثه دریایی مدعی شده بود: این حادثه کشته‌ای نداشته است بلکه افراد مفقود شده‌اند.

 

توضیحات مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: شناور کوشا یک  با 72 سرنشین عصر امروز درآبهای خلیج فارس در منطقه عسلویه استان بوشهر غرق شد.  

محمد راستاد پنجشنبه شب در گفت وگو با ایرنا افزود: این کشتی از مبدا سکوهای نفتی دریایی درآبهای خلیج فارس به طرف بندر عسلویه در حرکت بوده که به طور ناگهانی و به دلایلی که هنوز مشخص نیست در 15 مایلی این بندر دچار حادثه شده و غرق شده است

. وی اضافه کرد: بلافاصله عملیات تجسس و نجات دریایی با بهره گیری از چندین فروند یدک کش و شناور ناجی تحت مدیریت مرکز تجسس و نجات دریایی اداره بنادر و دریانوردی عسلویه آغاز شد که تاکنون 60 نفر از سرنشینان این شناور نجات یافته اند.

راستاد اضافه کرد: هم اکنون عملیات تجسس و نجات دریایی و هوایی با به کارگیری چندین شناور و یک بالگرد که از جزیره کیش به عملیات تجسس و نجات پیوسته برای یافتن 12 سرنشین دیگر این شناورادامه دارد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از همکاری همه دستگاه های مستقر در منطقه عسلویه برای همکاری و شرکت در عملیات تجسس و نجات تقدیر کرد.

بندرعسلویه از توابع شهرستان کنگان استان بوشهر محل اجرای طرح های عظیم توسعه میدان گازی پارس جنوبی در فاصله 285 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است .

جزئیات بیشتر خبر متعاقباً منتشر می شود.

 

 

 

 

 

تعداد بازدید : 1635

ثبت نظر

ارسال