Fa En جمعه 11 مهر 1404 ساعت 1 و 47 دقیقه

گام بلند ۵۴۶ مگاواتی آلومینیوم المهدی برای رفع ناترازی انرژی

گام بلند ۵۴۶ مگاواتی آلومینیوم المهدی برای رفع ناترازی انرژی

15 ساعت و 59 دقیقه

باشگاه آلومینیوم: فاز دوم مجموعه نیروگاهی سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاوات آلومینیوم المهدی با سرمایه‌گذاری ۲۷۰ میلیون یورویی گروه مپنا، آماده افتتاح شد.

با توجه به اینکه کل برق تولیدی واحدهای نیروگاهی المهدی تحویل شبکه سراسری می‌شود، این نیروگاه که واحد یک گازی آن به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات نامی خرداد سال گذشته به بهره‌برداری رسیده بود، نقش بسیار مؤثری در کاهش ناترازی برق استان و اعمال خاموشی به مردم شریف هرمزگان ایفا می‌کند.

افتتاح این نیروگاه همچنین موجب برنامه‌ریزی و افزایش تعداد دیگ‌های در مدار شرکت آلومینیوم المهدی خواهد شد که افزایش تولید، رونق صنایع پایین‌دستی و افزایش اشتغال را به دنبال دارد.

از طرفی افزایش ظرفیت تولید برق استان به دلیل ورود نیروگاه المهدی، باعث رونق و افزایش تولید سایر کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی می‌شود که تولید آنها متأثر از محدودیت برق با ظرفیت شده بود.

تعداد بازدید : 55

ثبت نظر

ارسال