Fa En چهارشنبه 18 تیر 1404 ساعت 0 و 43 دقیقه

رئیس سازمان حمایت مقصران گرانی را معرفی کرد

رئیس سازمان حمایت مقصران گرانی را معرفی کرد

رئیس سازمان حمایت پس از مدتها سکوت، با اعلام جزئیاتی از دلایل افزایش قیمت ها و معرفی مقصران گرانی، سهم نظام توزیع در گرانی‌ها را اندک دانست و از آماده باش ۵ نهاد اجرایی و انتظامی برای مقابله با گران‌فروشان خبر داد.

>

پنجشنبه 27 مهر 1391 ساعت 1:41

تقوی در خصوص افزایش قیمت لبنیات گفت: کنجاله سویا از مرداد ماه سال ۹۰ تا مرداد ماه سال ۹۱، ۱۳۰ درصد افزایش قیمت جهانی داشته است لذا این افزایش قیمت نهاده‌های دامی در جایی باید خودش را نشان دهد البته تخلف‌هایی هم صورت گرفته است که با آنها برخورد کرده‌ایم اما مگر می‌شود که اگر کسی تخلف کرده است گردنش را بزنیم، آیا قانون این اجازه را می‌دهد. 
وی در خصوص دلایل افزایش قیمت خودرو گفت: خودروسازان باید ۵ شرط تنظیم بازار، خدمات پس از فروش، رعایت استاندارد، رعایت دوره زمانی تعیین قیمت و همچنین انتقال تغییر قیمت‌ها و افزایش‌ها به قطعه سازان را رعایت کنند لذا هر خودرویی که تا قبل از دوازدهم مهرماه تحویل گرفته شده باشد باید به قیمت سابق عرضه شود و اگر مبلغی بیشتر گرفته شده است باید برگردانده شود. 
وی افزود: ما همه آپشن‌ها را برای خودروسازها محاسبه کرده‌ایم لذا خودروساز حق اضافه‌خواهی برای هیچ‌یک از آپشن‌ها را ندارد. 
وی در خصوص نوسانات شدید قیمت مواد اولیه در بورس کالاها هم گفت: یک کمیته تخصصی برای بررسی بورس کالا تشکیل شده است و برخی کارخانجاتی که کالای خود را به بورس عرضه نمی‌کردند مکلف شده‌اند تا کالای خود را عرضه کنند.
تقوی گفت: درخصوص کالاهای اساسی و ضروری مردم در شرایط بسیار خوبی هستیم. 
وی دلیل افزایش قیمت روغن‌نباتی را وابستگی ۹۰ درصدی این کالای اساسی به واردات دانست و گفت: قیمت روغن نباتی تحت تأثیر سه عامل قیمت جهانی، نرخ ارز و مواد اولیه بسته‌بندی افزایش داشته است. 
وی همچنین درباره اعتبار تغییرات قیمتی خودرو اظهار داشت: تغییرات قیمت خودرو تا حداکثر ۱۰ درصد تغییرات قیمت ارز مبادلاتی اعتبار دارد و اگر قیمت ارز مبادلاتی بیشتر از ۱۰ درصد افزایش داشته باشد در خصوص تغییر قیمت خودرو تصمیم‌گیری می‌شود.

 

تعداد بازدید : 885

ثبت نظر

ارسال