Fa En جمعه 28 اردیبهشت 1403 ساعت 7 و 51 دقیقه

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات پیمانکاران

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات پیمانکاران

وی در خصوص آخرین وضعیت پرداخت مطالبات به پیمانکاران گفت: از ابتدای سال جهاد اقتصادی برای این که وزارت نیرو بتواند بدهی‌های خود را پرداخت کند، دست به یک سری اقدامات زد .

یکشنبه 30 بهمن 1390 ساعت 1:0

وی ادامه داد: در ابتدا بخشی از طرح های توسعه‌ای که می‌توانست در این سال محقق شود را متوقف کرد و سرعت برخی پروژه‌های خارج از اولویت را کاهش داد تا وزارت نیرو بتواند بدهی های خود را پرداخت کند.

وزیر نیرو افزود: هدفمندی‌ یارانه‌ها که باعث کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی شد باعث شد تا وزارت نیرو نگاه بعدی خود را پرداخت بدهی ها ببیند.

وزیر نیرو تصریح

کرد: پرداخت بدهی‌های وزارت نیرو از دو منبع قابل اجرا بود که در ابتدا مقرر شد تا در اجرای قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها قیمت فروش برق از 150 ریال به 264 ریال افزایش یابد که این تصمیم نزدیک به دو هزار میلیارد تومان درآمد مازاد برای ما ایجاد ‌کرد و باعث شد پرداخت بدهی‌ها به مرحله واقعی تر نزدیک شود.

نامجو افزود: گام دوم برای پرداخت بدهی ها به پیمانکاران این بود که ظرفیت‌هایی که در قانون بودجه سال 1390 پیش بینی شده بود، به خوبی استفاده شود تا براساس مصوبه دولت هفت هزار میلیارد تومان از بدهی‌های خود به بانک‌ها را با دارایی‌های خود تهاتر کند.

وی تاکید کرد:این موارد انجام شد بطوریکه در حال حاضر سازمان خصوصی سازی وارد عمل شده و درحال ارزشیابی دارایی‌های وزارت نیرو است.

به دنبال حل مشکل پیمانکاران بزرگ هستیم

وزیر نیرو برای تایید صحبت های خود به بودجه ۹۰ و اینکه وزارت نیرو در اجرای بندهای آن موفق عمل کرده است گفت: بند 35 و 36 بودجه ۹۰ ظرفیت‌های خوبی برای وزارت نیرو پیش بینی کرده بود که در قبال فروش اموال و دارایی‌ها و بدهی‌ ها تا حدودی تهاتر شود.

وی تصریح کرد: با استفاده از همین ظرفیت به دنبال حل مشکل پیمانکاران بزرگی مانند مپنا هستیم که بیش از دو هزار میلیارد تومان از وزارت نیرو طلب دارند.

وی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا کمبود نقدینگی می تواند باعث این شود که در سال های آتی با کمبود تولید برق مواجه شویم گفت:رویکرد وزارت نیرو این نیست که بخواهیم همانند گذشته نیروگاه احداث کنیم و به ظرفیت برق کشور اضافه کنیم بلکه می خواهیم با استفاده از روشهایی مانند کاهش تلفات برق شبکه ها و بالا بردن راندمان نیروگاهها میزان مصرف برق را کنترل کنیم.

نامجو تاکید کرد:در حال حاضر ۶۳ هزار و ۹۱۱ مگاوات وارد مدار شده پس جای هیچ گونه نگرانی از بابت کمبود تولید برق وجود ندارد.

تعداد بازدید : 825

ثبت نظر

ارسال