مدیركل دفتر آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از وجود 1200 كشتی غرق شده در آبهای خلیج فارس خبر داد و گفت: به زودی دستورالعمل زیست محیطی بیرون كشیدن بیش از 1000 كشتی غرق شده در مناطق آزاد و مشترك تهیه میشود..
عبدالرضا كرباسی: یك سری موارد در خلیج فارس تاكنون مورد توجه قرار نگرفته است كه از جمله میتوان به كشتیهای غرق شده در سواحل كشورمان در خلیج فارس اشاره كرد.
وی افزود: 1200 كشتی غرق شده در آبهای خلیج فارس وجود دارد كه 40 مورد آن نفتكشهای بسیار غولپیكر هستند كه از زمان جنگ با عراق غرق شدهاند و تعداد زیادی نیز در اندازههای متوسط هستند و باید بیرون كشیده شوند.
مدیركل دفتر آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اینها در رفتو آمد كشتیهای دیگر میتوانستند حادثهساز شوند؛ به این ترتیب، تصمیم گرفتیم دستورالعمل بیرون كشیدن كشتیهای مستغرق را تهیه كنیم.
وی افزود: به همین منظور به صورت آزمایشی مجوز بیرون كشیدن كشتی نفتكش سونگ بونگ كه در نزدیكی آبهای جزیره خارك غرق شده را صادر كرده تا بر اساس شواهد و شرایط دستورالعمل راحتتر تهیه شود.
كرباسی اظهار داشت: در واقع متوجه میشویم كه چه ملاحظات زیست محیطی باید رعایت شود و سپس اقدامات بعدی را انجام میدهیم.
مدیر كل دفتر آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح كرد: نفتكش مورد نظر تیرماه امسال بیرون كشیده میشود كه بر اساس شواهد، دستورالعملی را كه باید بومی و با توجه به شرایط كشورمان باشد؛ تهیه میكنیم.
ثبت نظر