قیمت آلومینیوم درپی محدودیت‌های چین به بالاترین سطح از آوریل 2018 رسید

1400/06/08
باشگاه آلومینیوم: قیمت آلومینیوم روز جمعه پنجم شهریور ماه به بالاترین سطح خود در بیش از سه سال گذشته در بورس فلزات لندن رسید چراکه نگرانی‌ها درمورد عرضه از سوی چین به عنوان تولیدکننده برتر این فلز پس از اعمال محدودیت در منطقه Xinjiang این کشور برای 5 کارخانه احیا افزایش یافته است.
قیمت آلومینیوم درپی محدودیت‌های چین به بالاترین سطح از آوریل 2018 رسید

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از کانال طهرانی و به نقل از رویترز-بلومبرگ، شاخص قیمت آلومینیوم در بورس فلزات ظهر روز جمعه با 1.5 درصد افزایش به 2658 دلار در هر تن رسید. در ابتدای جلسه معاملاتی قیمت به 2664.5 دلار که بالاترین سطح از آوریل 2018 می‌باشد نیز رسید. قیمت آلومینیوم در بورس آتی شانگهای نیز به بالاترین سطح از آگوست 2008 رسیده است.

یک تاجر آلومینیوم به رویترز گفت: همه چیز وابسته به چین و محدودیت های تولید است که بیشتر مربوط به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای است که در ماه‌های تابستان غیر معمول است.

براساس برآوردهای رویترز محدودیت‌های ماهانه در 5 کارخانه ذوب در Xinjiang نشان دهنده کاهش 10 درصدی از سطح تولید در 7 ماهه اول امسال است.

منطقه Xinjiang قطب اصلی ذوب در چین است که تقریبا یک پنجم عرضه بزرگترین تولیدکننده و مصرف کننده آلومینیوم در جهان را به خود اختصاص داده است.

محدودیت در مصرف برق کارخانجات ذوب در برخی مناطق باعث کاهش عرضه آلومینیوم داخلی در چین شده و واردات را که در 7 ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 47 درصد افزایش داشته تقویت کرده است.

در اوایل هفته گذشته، پس از آتش سوزی بزرگ در پالایشگاه آلومینای جامائیکا (Jamaican) قیمت ها در پی نگرانی نسبت به اختلال در عرضه جهش یافت.

این فلز در سال جاری بیش از 30 درصد افزایش قیمت داشته است.

بر اساس اعلام بلومبرگ، چین در نظر دارد در اول سپتامبر سومین بخش از ذخایر دولتی فلزات خود را به عنوان بخشی از راهکارش برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از آسیب‌های تورمی کامودیتی‌ها بر رشد اقتصادی، آزاد کند.

اداره ملی غذا و ذخایر استراتژیک چین روز جمعه اعلام کرد که 70 هزار تن آلومینیوم، 50 هزار تن روی و 30 هزار تن مس را به فروش می‌رساند. این اداره اعلام کرد مقادیری که عرضه خواهد شد مطابق دو مزایده قبلی در ماه جولای است.

براساس گزارش بورس فلزات شانگهای، چین در ماه آگوست به دلیل افزایش موارد ابتلا به ویروس جهش یافته کرونا فروش فلزات را متوقف کرد.

این اداره تاکنون در مجموع 270 هزار تن از ذخایر استراتژیک این سه فلز را به عنوان بخشی از تعهد پکن در مهار بازارها پس از نگرانی از افزایش قیمت کامودیتی‌ها در سال جاری آزاد کرده است.

کارخانه 750 هزار تنی آلومینیوم به همه‌پرسی محلی رسید
کارخانه 750 هزار تنی آلومینیوم به همه‌پرسی محلی رسید

باشگاه آلومینیوم: پروژه 4 میلیارد دلاری احداث کارخانه ذوب آلومینیوم در اوکلاهما، با تمدید تعلیق صدور مجوزها تا آوریل 2027 و تصمیم شورای شهر اینولا برای برگزاری همه‌پرسی، وارد مرحله تازه‌ای از چالش‌های حقوقی و محلی شد.

مطالب بیشتر
تولید آلومینیوم چین در اوج تاریخی
تولید آلومینیوم چین در اوج تاریخی

باشگاه آلومینیوم: تولید آلومینیوم چین در ماه اوت با رشد 4.7 درصدی نسبت به سال گذشته به 3.98 میلیون تن رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد؛ رشدی که با توجه به حاشیه سود بالای واحدهای ذوب و افزایش قیمت جهانی آلومینیوم رخ داده و در صورت تداوم، می‌تواند تولید سالانه بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان را به حدود 46.7 میلیون تن برساند.

مطالب بیشتر
بازید مدیرعامل بانک صنعت و معدن از شرکت ماهد آلومینیوم اراک
بازید مدیرعامل بانک صنعت و معدن از شرکت ماهد آلومینیوم اراک

باشگاه آلومینیوم: تداوم تولید و حفظ اشتغال؛ محور بازدید معاون مدیرعامل بانک صنعت و معدن در استان مرکزی

مطالب بیشتر
راه‌اندازی کارخانه تولید قوطی آلومینیومی در ورونژ با هدف تامین یک‌چهارم نیاز روسیه
راه‌اندازی کارخانه تولید قوطی آلومینیومی در ورونژ با هدف تامین یک‌چهارم نیاز روسیه

باشگاه آلومینیوم: آلبا ورونژ کارخانه جدید تولید قوطی آلومینیومی نوشیدنی را در منطقه ورونژ روسیه با ظرفیت چهار هزار قوطی در دقیقه راه‌اندازی کرده است. این کارخانه با سرمایه‌گذاری دوازده میلیارد روبل ساخته شده، بیش از دویست شغل ایجاد می‌کند و سالانه حدود یک میلیارد قوطی تولید خواهد کرد. هدف آن پوشش حداقل بیست‌وپنج درصد تقاضای روسیه برای قوطی‌های آلومینیومی است. همزمان یک خط قوطی‌سازی در کارخانه آبجوسازی بالتیکا ورونژ نیز افتتاح شد.

مطالب بیشتر
قیمت روز آلومینیوم 23-06-1405
قیمت روز آلومینیوم 23-06-1405

قیمت روز آلومینیوم 23-06-1405

مطالب بیشتر
مذاکره گلنکور و مرکوریا برای احیای ونالوم
مذاکره گلنکور و مرکوریا برای احیای ونالوم

باشگاه آلومینیوم: گلنکور و مرکوریا به‌صورت جداگانه در حال مذاکره با دولت ونزوئلا برای بهره‌برداری از ونالوم و دسترسی به تولید آلومینیوم این کارخانه هستند.

مطالب بیشتر
ظرفیت تولید آلومینیوم بازیافتی EGA از 400 هزار تن در سال فراتر رفت
ظرفیت تولید آلومینیوم بازیافتی EGA از 400 هزار تن در سال فراتر رفت

باشگاه آلومینیوم: خرید 80 درصد سهام اکو گرین ایتالیا توسط امارات گلوبال آلومینیوم برای توسعه بازیافت آلومینیوم

مطالب بیشتر
سقوط شدید قیمت آلومینیوم در بورس
سقوط شدید قیمت آلومینیوم در بورس

باشگاه آلومینیوم: ‌بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 16 شهریورماه (7 سپتامبر) درحالی کار خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3308 دلار (تن) اعلام شد.

مطالب بیشتر
سراب رشد درآمد در کارنامه آلومینیوم ایران
سراب رشد درآمد در کارنامه آلومینیوم ایران

باشگاه آلومینیوم: گزارش عملکرد مردادماه 1405 شرکت آلومینیوم ایران با نماد فایرا تصویری دوگانه از وضعیت این شرکت ارائه می‌دهد. در شرایطی که درآمد شرکت با رشد 111 درصدی نسبت به مرداد سال گذشته همراه شده، بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که حجم تولید و فروش با افت 13 و 20 درصدی روبرو بوده و این رشد درآمد تنها نتیجه تورم است.

مطالب بیشتر
صادرات آلومینیوم چین 17.2 افزایش یافت
صادرات آلومینیوم چین 17.2 افزایش یافت

باشگاه آلومینیوم: چین در ماه آگوست 626 هزار تن آلومینیوم خام و محصولات آلومینیومی صادر کرد. حجم صادرات با وجود کاهش 2.6 درصدی نسبت به ماه ژانویه، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 17.2 درصد افزایش داشته است.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم