Fa En جمعه 31 فروردین 1403 ساعت 5 و 21 دقیقه

فعال حوزه آلومینیوم:

سرمایه‌گذاری در پایین‌دست آلومینیوم مغفول مانده است

سرمایه‌گذاری در پایین‌دست آلومینیوم مغفول مانده است

باشگاه آلومینیوم: از مرحل تولید شمش آلومینیوم به سمت صنایع پایین‌دست این صنعت که حرکت می‌کنیم، با تولیدکنندگانی مواجه می‌شویم که همواره از نبود مواد اولیه گلایه دارند. در چشم‌اندازی که برای افق ۱۴۰۴ در صنعت آلومینیوم ترسیم شده است، بیشترین سرمایه‌گذاری در صنایع بالادستی یا به عبارتی تا مرحله تولید شمش آلومینیوم متمرکز شده است. این در حالی است که در حوزه آلومینیوم بیشترین میزان اشتغالزایی همراه با بیشترین میزان ایجاد ارزش افزوده در صنایع پایین‌دستی آن به دست می‌آید.

چهارشنبه 7 خرداد 1399 ساعت 15:9

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از ایراسین بابک تشکری فعال حوزه آلومینیوم درباره وضعیت صنایع پایین‌دست این حوزه عنوان کرد: یکی از مشکلات این روزهای بازار آلومینیوم در صنایع پایین‌دستی تامین مواد اولیه است. برخی تولیدکنندگان به کویل نیاز دارند که به اندازه نیاز بازار در کشور تولید نمی‌شود. این در حالی است که اگر مواد اولیه تولیدکنندگان در این حوزه تامین شود، می‌توانند در زمینه صادرات با کشورهای شرق آسیا معامله داشته باشیم.

تشکری در ادامه با اشاره به این موضوع که مواد اولیه کلاف آلومینیوم کویل است، خاطرنشان کرد: برخی کویل‌هایی که در کارخانه های قوطی‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، به اندازه‌های بسیار نازک و با قطرهایی میکرونی مورد نیاز هستند که در داخل تولید نمی‌شوند.

وی با تاکید بر این موضوع که بازار نیاز به سرمایه‌گذاری‌های جدید در حوزه آلومینیوم در صنایع پایین‌دستی دارد، بیان کرد: ما به عنوان کسانی که در صنایع پایین‌دست آلومینیوم کار می‌کنیم از سازمان ایمیدرو درخواست داریم که در زمینه صنایع پایین‌دستی این حوزه نیز سرمایه‌گذاری انجام گیرد.

این فعال بازار آلومینیوم در ادامه با اشاره به مشکلاتی که به صورت عموم بر سر راه تولیدکنندگان وجود دارد، عنوان کرد: بانک مرکزی نیز با تعدد بخشنامه‌های مختلف کار را برای تولیدکنندگان سخت کرده است. این در حالی است که تولیدکنندگان مواد اولیه خود را با ارز آزاد تهیه می کنند، اگر هم صادراتی داشته باشند باید آن را به سامانه نیما برگردانند. برای نمونه در حال حاضر تولیدکنندگان صنایع پایین دستی آلومینیوم کویل نازک را با ارز آزاد خریداری می‌کنند و این موضوع سبب افزایش قیمت تمام شده برای آنها می‌شود.

تشکری در پایان تاکید کرد: در کل بازار در حال کوچک شدن است و تولیدکنندگان با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستند.

تعداد بازدید : 1779

ثبت نظر

ارسال